SPAARNWOUDE

SPAARNWOUDE RECREATIE

In Spaarnwoude zijn er honderden ervaringen te beleven, naast alle activiteiten van Spaarne Glamping. Een potje golf? Een prachtige wandelroute? Een middag skiën? De mogelijkheden zijn eindeloos. Er valt genoeg te ontdekken voor jong en oud. We bespreken dit graag met je bij de receptie van Spaarne Glamping. Voor meer informatie voordat wij je mogen verwelkomen, verwijzen we je graag naar de website van recreatiegebied Spaarnwoude.

Inclusief

Activiteiten

Kinderactiviteiten

inclusief

Bosspeurtochten – Waterfun in het meer – Suppen - Schminkmiddag - Knutselworkshops - Schat zoeken - Bordspelletjes – Sporten – Voetbalclinic – Workshop pizza’s maken – Sushi workshop - Kinderdans

SPAARNE GLAMPING

Volwassen Activiteiten

inclusief

Salsaworkshops – Yoga – Bootcamp – Kanovaren - Suppen - Volleybal – Wandelen – Zwemmen – Tafeltennis – Voetbalclinic

SPAARNE GLAMPING

Dag op Spaarne Glamping

Unieke locatie om te logeren in comfortabele glampingtenten in het natuurgebied Spaarnwoude. Begin de dag relaxed met een volledig verzorgd ontbijt aan jouw tent of op het mooie terras. Na het ontbijt is het tijd voor actie, de kinderen kunnen meedoen aan een voetbalclinic door prof voetballers of op avontuur met een speurtocht. Word zelf zen met een goede yogales of actief met een lekkere bootcamp. In de middag is het tijd voor ontspanning of avontuur, geniet van een goed boek of verken de omgeving. Met de juiste wijnen luiden we de middag in. Akoestische muziek en kaarsen begeleiden ons richting de avond, het diner volledig verzorgd en inclusief bij jouw reservering. Speciaal voor de bezoekers van Spaarne Glamping koken gerenommeerde chefs gerechten met een eigen signatuur. Gerechten en ingrediënten van top niveau volledig verzorgd door Taste of Amsterdam. Spaarne Glamping laat jouw familie deze zomer extra genieten van een vakantie in eigen land.